Saturday, October 30, 2010

jalan jalan & makan makan

yea, sy suka perasan :)

hai orang orang sekalian, hm. macam setiap hari je aku update blog kan ? biar lah. anda jugakk yang nak bace kan kan ?  *cehh macam ramai pulak yang nak bace. haha. by the way saje nak cerita about semalam. melepak bersama dian mashitah. bukan nya melepak actually tapi meneman si kakak bershopping memandang kan Roxy bakal mengadakan sale pada esok hari nya. so ape lagi. borong lahh. haha. hm. then jumpe pulak si afiq asyraf ngan nani. mula mula cadang nak lepak kat Geographer Cafe. then tak jadi pulakk * macam macam hal lah. pastu jalan jalan. lepak lepak. bosan sungguh waktu remaja ni kadang2 kan ? macam dah takda keje lain. hmm. then kitorang split up. tinggal lah aku dengan dian mashitah. bila perut dah berbunyi. kitorang pun pegi lah puas kan nafsu di Nandos, Mahkota Parade. see those pictures down here,


mouth watering kan ??

nyumph nyumph

bila perut kenyang, kita kena exercise kan ? so kami pun pegi lah berkaraoke untuk mengexercisekan mulut kami. haha. lama gila tak test power. haha. nyanyi 2 orang je. best. tak yah nak berebut. tapi masa nyanyi lagu " Anggapan mu " by Ziana Zain. sumpah mengah. haha. memang tak bole tarik tinggi lah. kalau masuk Malaysian Idol confirm kene kutuk dengan si Paul tu kau2 punya. haha. okay lah. thats all for now. nak melawat blog2 yang lain pula, see you guys. love, beby.

2 comments:

  1. nando's.... sumpah mouth watering u tgk chips tuu.. wahhh.. mken sihat la 2nd sem ni kite! hahaha

    ReplyDelete
  2. tu lahh. ishh. rase nak lagi laaa.

    ReplyDelete