Thursday, October 28, 2010

A.

kenape tibe tibe je aku rasa mcam nak hentak kepala kau atas jalan tar eh ? sakit hati aku kau tau tak. kau mana tau. kau mana penahh amik tau ape aku rase. macam ni nak bagi kau chance lagi ? memang tak lah. huh. bila kau pegi kau mesti datang balik. bila dah datang balik mesti nak buat aku sakit hati ehh ? apesal ah ? ape yang kau tak puas sebenar nye ? bila da jadi macam ni. macam2 lah kau janji bagai. nak berubah. nak faham aku. tapi hakikat nye. huh. harammm. eeei. kenape lahh kau datang balik kan ? menyemak je laa.
tak habes2 nak sakit kan hati aku. kalau macam ni kau takde pun aku tak heran laa. bukan aku yang datang balik. tapi kau ! yang hati ni pun satu. pegi sakit buat ape ? bukan nya kau ada ape2 dengan die pun. die nak balik lambat ke cepat ke die punye pasal lah. die tak balik melaka ni pun lagi bagus. wat semak kepala aku je. time kau bosan time kau takde kete takde kawan baru lah kau nak cari2 balik kan ? memang baguss perangai. ape pun tak bole kau ni. kau kate kawan2 aku terukk. terukk lagi perangai kau tu. macam bagus nau. tak payah laa nak mintak2 chance lagi dekat aku. lagi kau contact aku lagi sakit hati aku. kau blahh jela wehh. aku tak mati punn kau takde. kawan2 aku ramai. kau pun penting kan kawan2 kau kan ? pegi lah kat kwan2 kau tu. sanjung dorang. dorang kan lagi best. lagi baikk. dorang yang tolong kau slame ni. bukan aku. kawan2 kau tu kan hebat semua nya. dorang bole jage kau lah. dont worry. haa. moral die kan kalau kau tak tau nak jage hati orang, jangan kecoh nak jadi boyfriend orang. jage diri sendiri cukup ! 

No comments:

Post a Comment