Sunday, November 14, 2010

kebebasan masa kini

 ini lah yang dinamakan kebebasan nyata.








haha. setelah lame menanti akhirnya, I OWN YOU LICENSE !
hmm. anda pasti menganggap aku ni macam jakun or show off.
pegi lah mam. aku nak dapatkan lesen ni sket main susah lagi tau tak.
macam macam halangan. busy dengan kerja. pastu masuk matrix pulak.
dari awal tahun extend sampai akhir tahun. pehh.
tak macam menyirap plak aku nak bersabarkan ? haha.
so sekarang dah dapat. kene lah berbangga dengan diri sket.
lepas ni kalau nak ke mana-mana tak payah nak susah kan
ayah or orang lain nak jadi driver. anyway thanks a lot to EN. SELAMAT BIN SARIF.
dan kepada NURUL SYUHADA SELAMAT sila jeles lah ye. haha.
harap-harap tak ada benda buruk yang akan berlaku. amin.










No comments:

Post a Comment