Sunday, November 7, 2010

yes, tak sabar nak balik kandang ;)


*memang gambar ini tidak mempunyai kaitan dengan title post. Tetapi ,
manusia di sebelah saya itu. Ya, dia.
Dia lah objek yang ingin dibincangkan.
Oleh kerana manusia itu telah mendapat cuti yang lebih lama.
Maka, secara automatik nya die menjadi musuh saya selama seminggu.

Haha. My duty for all this holidays are jerking around cause im TOO BORED okay people ?




lagi lima minit jam 3. barang satu ape pun tak pack lagi. pada hal petang ni nak balik kolej sudah.
ohh bosan nya. perlu pulang ke kandang yang tercinta.
ohh tidak. maka esok bermula lah rutin harian yang dulu.

bangun pada jam 7.30 pagi.
mandi.siap siap.
jam 8.00 pagi ke kelas.
lunch. gossips.
habis class.
tido. online.
dinner. 
movie. assignment.
krohh krohh.  

hell yeah im sick of that. tapi nak buat macam mana kan ?
i have to. so hadap je lah. kepada budak2 PDT. suka lah korang kan ?
ade seminggu lagi cuti. huh. UNFAIR !
 kepada sahabat2, skandal2, boyfriend2 dan girlfriend2
SELAMAT TINGGAL
the gedik one, BEBY 
 



No comments:

Post a Comment