Tuesday, December 14, 2010

haa, dah lama sangat tak hangout 1 family. bila semua dah besar dah jarang lah dapat lepak sesama.along dah keje. kakngah ni pulak tunggu dapat job. aku study. ajim pun sekolah.hari ni birthday kakngah ( sape tengok entry before ni dah tau. haha ) so, semalam kitorang keluar lepak.ayah ajak lepak tepi pantai. nak amek angin kata nya. bukan main amik angin lagi. if makan angin takpe gak.kami pun pergi le ke satu restaurant di Pantai Puteri ( along jelous sebab die takde. haha )dari lua nampak macam best lah sebab view nye yang tepi pantai.
angin pun tiup sepoi sepoi bahasa. haha.dah amek seat, kitorang pun order lah makanan. TAPI, yang tak best nya kan.kebanyakan yang kitorang order nak makan dah habis ! cissssss, menyesal sungguh masuk itu restaurant. masing masing bengang jekk. dah le semua tengah lapar mase tu. memang macam haram lah.
last last, ini je yang aku dapat makan ( sedih betul )


char kuey tiaw yang agak hampehhh. ishkkk.

takpe lah beby. asal kan kau dapat makan. bersyukur lah. hmm.
lepas makan, berborak panjang lahh. cerita itu cerita ini. padahal duduk serumah jekk.
dah puas berborak, bole pulak nak bergambar ehh ? segan je. tapi ape nak buat. adik beradik gila flash.
so ,


please ignore peha yang macam peha ayam goreng McD tu okayyy.


angin pantai menyerabutkan rambut. * huduh nya muka !!


dah settle semua kitorang pun balik lah. mula mula plan dengan ajim nak prank kakngah.
tapi masing masing lepas makan tau tau je lah. macam ular tido. so prank tu tak menjadi.
sedih je tak dapat baling kakngah dengan tepung. sob sob. jaga kau nanti !!!
the end.

No comments:

Post a Comment