Wednesday, December 8, 2010

unpredictable

yeah people, hey. macam dah lama tak luah luah perasaan ni ek ? memang lah sebab dah takde ape nak diluahkan sangat. tapi malam ni *err bole dikatakan pagi sebab jam dah pukul 2.50 tetibe je nak cite cite siket. nak cerita ape ? nothing much. just fisrt experience that i've been through about friends. its first and its quite hurts. but i'm okay. seriously. its just a lilttle complicated misunderstanding. i didnt blame anyone. because i now the situasion and i understand how it feels. some advice for myself. just calm down. think wisely. do not make any conclusion. settle the problem in proper way. dalam bahasa melayu nya, biasa lah. nama pun manusia * macam ayat dalam post yang lepas tak dapat lari daripada masalah. tapi, kadang kala dalam saat saat genting begini lah manusia dapat berfikir dengan betul. dan masalah dapat diselesaikan. haisshhh. redha jelah dengan ketentuanNya.



P/s : tadi kan, tangan sy gatal lagi. pegi click kat fb dia. lepas tu stalk satu satu activity dia. cemburu nya sy.

No comments:

Post a Comment