Thursday, December 23, 2010

this beat gonna shake your thang out babe !






 *pinjam ehh tuan punye gambar. aku suka gambar ni.



happy happy. haha. excited sebab blog ni sudah ade background music. haha. so then you readers takde lah boring bace blog ni senyap sunyi je. kan ? kan ? kan ? hehe. excited je lebih sy ni kan ? haha. maaf, inilah sy. excited terlebih. anyway, thanks to En. Shahrul Nizam yang buat kan music dumper itu di belog http://bebylah.blogspot.com ini . buta IT betul sy ni. siap nak suruh orang buat kan. *mengada-ngada sebenarnya lahhh. hehe. alaa takpe. bukan nya selalu. dengan kawan awan nak manja manja ape ade hal.
hehe. hm. so readers enjoy the music okay. *its actually one of my favourite song. enjoyyy !!




2 comments: