Sunday, December 12, 2010

zomba zomba , zombie !


 " HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH "



sambungan Zombie Kampung Pisang


Johan : Abi Hurairah dan Awie : Hussin


" plawok plawok plawok plawok . . . "


Hantu Kak Limah : " enjet enjet semut . . . "



HAHAHAHA. yes, aku salute MAMAT KHALID habis habis lah.
cerita HKLBR ni sangat happening. haha. sakit perut aku gelak macam nak mati.
actually cerita ni sambungan dari cerita ZOMBIE KAMPUNG PISANG.
which is my favourite malay movie. nak nak abang AWIE aku ade.
mesti lah meletup cerita cerita ni.
memang haram lah lawak dorang. satu hall tu gelak macam nak mati
dah la hall 1 ( GSC Dataran Pahlawan ) tu besar. bergegar bila orang gelak.
* beby kau cerita nak top je kan ? haha.


 * Pssst : Thanks kepada gay boy, Erfy, sebab teman tengok cerita ni ye. 
                walaupun saya macam bercakap dengan kerusi. tapi thanks jugak. ghee.

1 comment: