Monday, January 24, 2011

mana-mana pun mesti ada kawan kawan.



Besides family, siapa lagi kita nak cari kalau bukan kawan kawan kan ? bila happy nak share dengan kawan, bila sedih nak luah kat kawan. tapi, tak semua kawan boleh buat macam tuu. sy ada sorang kawan baru ni. Zeefa Zaini nama nya. dia boleh jadi sangat aktif, sangat gila, sangat sensitif, sangat dasyat dan sangat sangat lah ! baru je sebulan kenal dia, but there is a chemistry between us. i dont know, but there is something that make me feel comfortable with her ( damn ! im not lessy okayy ! ). lately ni, sy rasa tak berapa selesa dengan keadaan sekeliling ( if you people read my previous entry ). Zeefa Zaini lah yg banyak membantu. thanks a lot babe. oh tuhan, tolong lah jauhkan masalah masalah yang tak berapa nak penting untuk difikirkan ni. sangat mengusutkan kepala. for others, please make me comfortable with y'all okay ? thanks.

lots of love,
Nurul Nabilah Selamat

4 comments:

  1. its hard to find true friend rite :)

    ReplyDelete
  2. ainraus : thats totally true !

    pengejar hati : its hard to get them dude.

    ReplyDelete