Saturday, January 1, 2011

My Anak Anak Ayam !

Guyss, after a week menyeksa diri. haaa. masa untuk menyerang mall yang ada dekat Ipoh tuu. hahaha. seronok tau you all. sebab kena tunggu bas. macam haram ! haha. tapi ade hikmah jugak sebab dapat kawan kawan baru. they all kelass sangat ! anak ayam kata nya ! hahaha. so we all decide to go to Jaya Jusco Ipoh. dari luar nampak haram tauu. tapi dah masuk dalam. wahhh !  heaven sangat sangat ! hahaha. butik dia kelass. kalah JJ Melaka tau. tapi jgn risau lah Melaka. I Love You more. hahaha. okay okay stop it. kang rindu nak balik Melaka pulak. sampai sana semestinya makan dulu, you know how i love food so much.





lepas dah slurrp slurrp, i pegi lah merayau. mula mula pegi Watsons. spend duet untuk ape benda yang patut.
then jalan jalan ke Padini, MNG, Esprit, Guess and so on. motiff je kan nak bagitau nama butik ni ? show off sangat B ! hahaha. sorry. tapi kan you all, macam haram tau. tau lah year end sale. satu barang pun takde. dah sold out semua nya. haram sangat ! benci lah. niat nak cari purse. sebab dah berzaman rakde purse. tapi terbatal niat. hmm. pastu dah bengan i pegi lah bookstore. untuk merialisasikan hobi baru i. tengok lah you all.

comel kan buku ni ? suka sangat !

hmm. then dah siap shopping shopping bagai. kitorang lepak kat Coffee Bean. eh show off lagi. motif sangat ! maaf you all. hahaha. i tak tau lah kenapa i ni. sorry again ya !mesti you all benci. motif sangat !




lastly. we all balik dengan bus yang agak sesak and terpaksa tahan nafas until separuh pengsan. haa. sampai begitu statement nya kan. kelas gitu. haha. penat tau. sakit kaki ni haa menapak balik kolej. balik terus mandi then rendam kaki dalam air panas. last last ni je yang i beli. motif sangat !


1 comment:

  1. hye! just foloow ur lovely blog!! do follow mine too ok! http://funmixzonesheera.blogspot.com

    ReplyDelete