Friday, January 7, 2011

no lappy, no network coverage.

guyss . . .
rindu sangat sangat ! da lama tak update. sorry. bukan nya busy sangat kat sini tapi takde lappy je and for your information, network coverage in Seri Iskandar is the worst ! sangat mengecewakan. cuba bayang kan kalau nak sent satu mesej tu kena resend berbelas-belas kali. sakit nya hati. susah betul nak berhubung dengan dunia luar. sabar je. sorry kawan kawan kalau mesej tu di reply dengan lambat. bukan sengaja tau. so, this week i've started my class. im in QS 1c and i am the asst. of the class rep (bangga gila). haha. you know what, im so dissapointed being in this course. you know how it feels when you  wear baju kurung and tudung every day. and it is compulsary !
ohhh. 3 years. sabar jelahh wahai beby. ada hikmah disebalik semua itu kan orang orang semua ? i've got points ! see ?

okay tak ? hee :)

2 comments:

  1. Alamak..minah mana nie..comel..pulak kau pakai tudung tu beby..alamat cepatlah pak selamat terima menantu..haha..bila nak turun kl nie..lepak kat serdang..nie..kalau nak turun..bagitahu awal sikit...ok...by..

    ReplyDelete
  2. hahaha. orang memang comel. haha. nanti lah bang. tunggu dah okay kat sini baru balik serdang. lepak kat sana. apa2 nanti beby bgtau lah :)

    ReplyDelete