Thursday, January 27, 2011

selagi ada event yang menarik harus kau pergi.





Wahai pembaca sekalian, haa. minta maaf lah ye sebab previous entry agak "emosi-emosi" sikit. biasalah hormon tu suka suka mak dia je nak tukar tukar mood ni haa. but now im good okay, no worries ( bajet macam ade orang nak risau kan kau lah ). this week is my 3rd week here ( SI ) banyak jugak lah benda baru yang sy baru tau. agak pack jugak masa nya dekat sini. campus life kan, faham faham je lah. dengan kawan kawan nya, lepak nya, study nya ( macam kau study pulak ) and assignment nya lagi. haa, so bila semua semua tu di compress kan die menjadi tekanan. bila dah bagi tekanan mula lah sy b'emosi terlebih. tu yang ape pun tak boleh.

COP COP !! tajuk kita pasal apa ? event kan ? ni apa yang sy mencarut kat atas ni ehh ? ishh. haa ni lah salah satu akibat tekanan tuu. haa. sy nak cerita pasal event lah. tapi  bukan event untuk si Kaki Event tuu. ni event yang ada kat campus. sy seronok le pulak bile join join ni semua. ada event ni kita panggil dia " Ladies Night ". haa bunyi dah macam menarik kan ? haa. best tau. masuk free. boleh joget joget. seronok. tapi beza " Ladies Night " ni adalah dia buat dekat padang. cuba korang fikir macam mana nak joget tengah tengah padang tuu ? haha. nak tergelak pun ade. event ni sebenar nya untuk siswi siswi yang nak extra masa untuk bersukan. so, dia bg satu malam every week untuk girls ni semua bersukan. so semalam sy dan kawan kawan datang, niat di hati nak main futsal ( tapi orang yang ade ciput je ) sekali kene aerobik le. bukan main lagi kene berjoget tengah tengah padang. semua girls je kat padang tuu so apa kami kesah ! joget selagi boleh !
keluar lah selagi semua skill yang ada. dah macam persatuan joget lambak pulak. hahaha. last last tak dapat main futsal sebab hujan, bermula pulak aktivti main hujan. haa, masa nak balik bilik masing masing dah macam jerangkung je. seronok aerobik tuu. tapi penat. untung lahh !

2 comments:

  1. seronok je kan . rindu doh uitm . menyesal benti :'(

    ReplyDelete
  2. jangan cakap mcm tuu, bukan rezeki kau kot. nnt ade lahh okayy. jangan menyesal.

    ReplyDelete