Thursday, February 3, 2011

Buah HATi Pengarang JANTUNG

HAPPY CHINESE NEW YEAR ! ! !



Malam chinese new year mesti kena makam besar.
Ini lah masa untuk melepak bersama Atiq, Fara dan Denan.
Plus, kitorang nak celebrate birthday Atiq Safirah.
So, kami ber 'yam seng' di Wind Meal, Melaka Raya.

 atiq and fara

fara and denan

Bila masing masing dah kenyang, kitorang pun gerak lahh.
Mula- mula nak tengok midnight movie tapi cite tak best pulak.
Then, saje lah nk g jalan kat jonker. Tak sngka pulak bukak malam malam raya tu.
Haha. Bershopping masing masing.




Lepas tuu, macam dah tak tahu nak buat apa.
Kitorang jalan jalan lahh kat pantai Eye On Malaysia tuu.




Hahaha. Aktiviti normal lah kalau dah lepak sesama.
Takde ape nak heran sangat lah kalau gambar pelik pelik ni.
Sangat enjoy masa masa dengan korang wehh.
Thanks a lot. I LOVE U guyss !

No comments:

Post a Comment