Thursday, February 24, 2011

Bukan main gian lagi ni. Macam mana ?


Kenal tak bola ape ni ? Ce teka ce teka. Kenal tak ? Kalau tak kenal, pegi masuk darjah 3 balik. Haha joking lahh. Haa, ni lah bende nya yang lama sangat dah digiankan. Kemain rindu lagi tau nak tampar bola ni. Sumpah rindu sangat sangat kat dia. Untuk informasi anda semua, ini lah buah hati pengarang jantung merangkap boipren sy masa zaman sekolah dulu. Orang lain sebok dating ngan boipren dorang kat mall sana sini. Sy dating ngan boipren sy kat court jekk tauu. Bukan apa, sy ni tak cukup tinggi orang nya, jadi dalam banyak banyak permainan bola, bola ini sahaja yang membolehkan orang yg mempunyai ketinggian macam sy ni main. Lagipun, game ni game turun temurun kott. Dulu along ngan kakngah pun main. Siap jadi player UIA lg. Tapi sy takde lah hebat macam dorang. Sy biasa biasa jee.

 ohh ini sy tidak mampu. serious tidak.

ini position sy :)

rindu nak main  dengan team dulu

Sebenarnya nak cerita yang semalam first time sy join training volley kat UiTM ni. Tu je. Description untuk volley ni pulak yang melebih-lebih kan ? Haha. Nak buat macam mana, excited sangat lahh. So dari training ni lahh sy dapat lepaskan gian yang dah lama terpendam. Sebab masa kat matrix dulu sy tak join. Injured plus team volley kat sana semua kekwat lahh. Tu sebab laa gian menjadi jadi. Okay lahh, kang cerita lebih lebih orang tak suka pulak. Mintak diri dulu lahh yee :) truly, Beby.

No comments:

Post a Comment