Saturday, February 19, 2011

" oh damn - i'm - so - tired "

Oh sy sangat penat. Yess, memang penat sangat. Cuba bayangkan this whole week I sleep at 5 or 6 o'clock in the morning. Then I get up at 7.30. Gila lahh, bangun pagi muka macam ayam, mata macam Kungfu Panda tu ada eye bag besar punya ! Huhh. Tekanan sangat dengan assignment yang macam rantai tak boleh nak putus. Lepas satu satu lecturer bagi. Dorang macam dah berjanji nak bagi ikut turn which means tak ade masa untuk me-le-pak atau me-rong-geng langsung. Aduhhh, ni pulak nak kene cari public speaking text then hafal. WTH man ? Hafal okay ! Haa, hebat tak hebat lah nak kene hafal kan ? Pergh. Menyirap la wehh. Aktiviti bukan main lagi banyak nya. Mana nak siap semua keje keje ni. Heshh. Okay lah wehh. Stop sini dulu lah. Nak tido jap.  If there anything else I'll share with you guys okayy ( bajet orang  baca blog kau lah ! ) Chiaoooooo.

 kan best kalau tengah tengah tido ni tiba tiba...

ade prince datang, lepas tu... ( sila rujuk gambar di atas )

No comments:

Post a Comment