Monday, February 21, 2011

Selamat Berkerjaya Sahabat.

Siti Farazeeqa Abdul Rasid

Cantik tak kakak ni ? Cantik kan ? Tu sebab la die jadi kakak cantik saya :) Hehee.
Congratulations tu Fara sebab die dah dapat kerja. Untung lahh, lepas ni dah bole payung kawan kawan. Haha. Seriously, i'm very happy for her. I've been worried bout her since she was lepaking at home doing nothing for 2 months i guess. Kalau salah mintak mahap yee. And now, dengan bangga  nya die dah keje. So takde lah dapat lepak kat kat umah lagi. Haha. Padan muka Fara :p Harap harap Fara happy dengan kerja die ni and kalau bole jangan lah ada apa apa problem yang datang lagi. Amin. Chaiyok2 Fara. I love u ! 

2 comments:

  1. heee. thanks by for the post. sayang kauu lahhhh. alhamdulillah okay jugak lah. busy sgt. penat jugak. so takde lah masa nak pk pk lg kan. sbb dah mmbusykan diri. kalau ada rezeki aku belanja korang k. :) <3

    ReplyDelete
  2. gheee. happy to hear that. harap tak ada apa2 problem lg lepas ni. good luck sayang :)

    ReplyDelete