Saturday, February 12, 2011

Short vacation to Lumut, Perak.

  Guyss, ghee. Lama sy tak pergi jalan jalan kan ? Last pergi jalan kat Teluk Batik hari tu. So semalam jadi lagi sekali perjalanan tanpa dirancang. After lunch kat DM semalam, tiba tiba Awis call tanya nak pergi Lumut tak. Macam terperanjat lah tiba tiba je ajak macam tu. Mula mula rasa malas sebab kerja banyak tak siap lagi, but then bila diorang keep pushing, sy pun kalah lahh. Atiq pun terpaksa lah ikut sebab nak teman. Sorry Atiq sayanggg. Ghee. Then. lepas kua dari UiTM, amik kereta sewa ( dapat kereta sewa nak mati punya sport ). Haha. Rempit lahh apa lagi ! Haa, masa dalam kereta tu lahh baru disscuss nak pergi mana. Then dorang decide nak pergi Jetty Lumut. Dulu pernah jugak pergi sana, dengan family. Sekarang pergi sendiri. Ghee. Sampai sana je, park kereta then terus menapak. Haa, tengok lahh bawah ni :

        


Ha, ni dah sampai dah kat area area jetty tuhh. Sampai sampai je teruss lahhjadi model. Hahaha.





 Amik angin laut best gilaa. Habis rambut tuu jadi serabai. Sorry lah gambar tu banyak sorang sorang sebab nak perasan sket jadi model. Hahaha. Thanks lah kat Sabun sebab jadi jadi photographer sy :) Hehehe. Lepas dah jalan jalan kat situ, kitorang g lepak minum pulak. Penat le berjalan.





Tengok lah, penat sangat sampai sakit kepala. Layan budak budak tuu buat lawak sampai pecah perut !! Grrrhh. Tak sanggup nak gelak lagi, tu yang meditasi kejap. Sakit sangat kepala tuu. Haishh. Then sambung jalan lagi. Gheee ( tak sedar diri sakit kepala ).



See, sampai pucat muka jalan jalan. Haishh. Bukan main penat lahh. Okay guyss, tangan pun dah lenguh nak menaip. Assignment pun tengah menunggu untuk disiapkan tuu. Ghee. Take care, Beby :)

2 comments:

  1. Mana pic ak yg hensem? Janji nak bluetooth....

    ReplyDelete
  2. Jangan nak perasan hensem sangat lahh kau !

    ReplyDelete