Tuesday, February 15, 2011

You have been acting weird since last week and why is that E ?

Sila jawab ehh. Kenapa ye ? Pelik tau sebab sebelum ni belum pernah lagi die macam ni. Haa, sape die ? Awak rase sape ? Haha. tak dapat lah John nak share. Biar lah die je yang tahuu. Back to the topic, seriously perangai die pelik betul dan tak macam biasa. Period ke ? Entah. Haha. So, since last week sy tak selesa dengan die. I dont know. There must be something that bothering me. Kadang kadang baru 2 3 mesej pastu hilang. Pehh, memang penyabar sangat lahh kan. Takpe, cool je. Then, bila call bole ehh  macam cakap ngan tiang. Rasa nya macam die dah tak berminat lagi nak bercakap dengan sy kot. Beby cool lagi, Tapi bila call tak diangkat and mesej tak direply. Haaa, marah sudah ada di situ. Copp !!! Soalan. Kenapa perlu marah ? Haaaa. tu yang kita tak tau. So, sebab kan kawan baik. Risau lahh. Mana tau die ade problem ke. Sy bg cool dulu biar die relax sket. Sakit hati ade jugak tapi nak buat cane, kawan punya pasal ape pun tak kesah lahh. Hebat betul kawan ni kan ? Haishhh. Jadi, soalan di atas hanya boleh dijawab oleh E sahaja. Sila lahh jawab ye E :)

2 comments: