Wednesday, March 9, 2011

Oh, terima kasih !



I like the way you approached me just now.
Thanks for the flower.

Obsessed ? Who me ? Yeahh you !








Nahhh, nothing much to say.

Im in no mood to write anything.

Just wanna share something.

Yess, up there.

Im missing all of them.

Yess, all of them.

























love, Bellicious .

Monday, March 7, 2011

Overnight that overs everything.

niena, beby, aiman, tak igt nama, echan, alep, odie, and achap :)

presenting, abang budin :)

sweet niena.

happy kan muka ? dapat makanan memang lahh :)


tiga ekor monyet gilaa :)

gilaa rakus aiman makan masa ni. pelahan2 aimannn.

ini saya lahhh :)

fav bestie. kan anak mama ? hee.



ini gambar semua muka happy happy sebab masing masing dalam mood untuk bershopping. hahaha. best lah bila perut dah kenyang jalan jalan beli barang. memang mengantuk lah kan. thanks everybody. you make my day with tones of fun and i've learn something.thanks and sorry. to you AH, thanks a lot. i appreciate the time that u spend for me. love, beby , bell, anything.






Wednesday, March 2, 2011

Zaman memang berubah. Tapi manusia tak semua yang berubah.

Tak sangka, dalam zaman yang orang kata moden sangat ni still ada manusia manusia yang jahil bercinta ehh. Kenapa ? Haa, masa bercinta bukan main lagi. Sayang sayang. Sweet boyfee kata nya. Loving bagai. Bila dah takde jodoh, tak bole terima pulak ? Kelakar lahh macam ni. Dah termaktub dari dulu sampai sekarang, kat sekolah pun ada ajar rasanya, " Jodoh itu di tangan Tuhan ", kau nak cabar kuasa Tuhan ke ? Hebat sangat kau sampai nak mainkan maruah orang ? Haishh, manusia, terima lah kenyataan. Tak semua benda yang kita nak boleh dapat tau. Bersyukur lah even die bukan jodoh kau. Tuhan bagi yang terbaik pada kita. Semua ada hikmah nya. Kau bersabar je lahh. Kau nak jatuh kan maruah orang, nak malukan orang kau dapat ape ? Puas ? Ehh tak sampai sejam lahh kau punya puas tuu. Kejap je bang. Mana tahu Tuhan nak balas, lepas ni adik kau pulak yg kene macam  mana kau buat orang. Suka ke ? Puas tengok adik kau malu ? Ehh bang, fikir lahh. Sy nak bercakap lebih lebih sy tak hebat mana. Baru baru nak kenal dunia jugak. Tapi masing masing ada akal untuk berfikir. Umur rasa nya dah lepas akil baligh. Dah boleh berfikir secara matang. Tak perlu lahh macam budak budak. Pernah sama sama gelak pernah sama sama sedih pernah sama sama sayang. Fikirlah.