Monday, April 4, 2011

Construstion Technology ( QSD 132 )



Haa, halo halo. Dah dah, jangan nak terpegun sangat tengok model aku tu. Aku tau aku buat cantik. Terima kasih. Hahaha. Perasan kan ? Biar lahh. Ini actually my final project untuk subject conctruction technology. Dapat pulak title yang senang ( Transporting Plant ). So apa lagi, bajet lahh macam budak archi sket. Hahaha. Project ni dah lama dah siap, baru je nak update sekarang. Bende ni pun dah ada kat tapak pelupusan sampah Uitm tu. So nak buat kenangan aku upload lahh gambar model ni. Paling favourite kat model ni adalah pokok bulat bulat macam lolipop tuu. Comel kan ? Geram je. Rasa macam nak makan lahh. Hehe. Thanks lahh kat Encik Star, sebab awak yg bg sy lorry yang comel comel ni. Thanks ye awak :)

No comments:

Post a Comment