Monday, April 4, 2011

Dah lama lah tak macam ni :)

Dah lama ? Lama ke ? Hehehe. Lama lah jugak. Ape yang lama ? Haa itu yang kite tak tahu. Dia dah start merepek dahh. Okay okay chill. Tak lahh, dulu selalu kalau g memana sorang sorang, jalan sorang sorang, lepak sorang sorang, dating pun sorang sorang. Sekarang ? Heee :) dah berdua. Haa tu lah yang dah lama tak rasa macam ni. Sekarang sy dah ada Star. Kenapa Star ? Haa itu kena tunggu next entry. Nanti boleh cerita panjang pasal dia. Okay ? Hm. lately ni tersangat lah busy. Tu sebab lah lama sangat tak update sampai dah jadi macam blog terbiar dah ni. Takpelahh, nanti kalau free sy update okayy :)


No comments:

Post a Comment