Thursday, April 28, 2011

Ikatan Pertunangan.


Who knows, dalam usia muda ni Tuhan bagi rezeki untuk ada ikatan. Siapa boleh halang ? Nope. Nobody can. Just imagine, this is the time that you should enjoy yourself but then you have to get engaged with someone. Is that a problem ? As for me, I would say yess. That is a problem. Yess, kite boleh bertunang masa muda ni, tapi dah betul betul sedia ke ? Terjamin ke masa depan ? Betul ke keputusan tu ? Macam macam.  Perempuan kan, semua pun nak perfect as all of them wish to end up like the Cinderella story. Tapi, macam mana kalau terpaksa or untuk jaga hati keluarga ?
Susah, sakit, semua rasa pun ada. Remember this, setiap yang berlaku ada hikmahnya.

To my beloved room mate,
I know it is hard for you, but you have to be strong.
Be strong enough to face all these things.
We will never gonna live you behind.
I hope you will be happy with him.

No comments:

Post a Comment