Thursday, April 7, 2011

Quantity Surveyor Family Day :)


QS Family Day ini dianjurkan oleh PERUBAHAN ( Persatuan Ukur Bahan ) last two weeks. Memang every year pun PERUBAHAN akan buat family day ni. Untuk event kali ni senior part 2 pulak yang handle. Awesome lah tengok preparation yang diorang buat sebab ni kan dah hujung sem, masing masing busy dengan final project. But still dorang ni semangat nak bersukan. Chaiyok2 ! Hahaha. So, my classmates and I pun datang lah support event ni tapi sayang nya tak ramai sebab ade certain yang pegi KESUMA which is sukan antara kolej. Dorang ada game so tak dapat lah join the family day. Sob sob. So ini jelahh yang ada sebagai representative Puan Noraini. Hehehe.







Haa, biasa lah kalau dah berkumpul ramai ramai kat padang tu ape lagi boleh buat. Ambil gambar jelahh :) Hehehe. Seronok tau bila tengok masing masing pose macam nak jadi cover page. Padahal camera handphone je. Next, kitorang main game pulak. Yeay, haha. Muka nak cuak masing masing. Yelah dah bertahun tinggalkan zaman sukaneka tiba tiba kene main balik game macam pecahkan belon, masuk air dalam botol. Kelakar gila tengok budak budak main sebab masing masing punya badan dah la besar tiba tiba nak main benda kecik kecik macm tu. Haha. Cuba tengok ni.



Tertonggeng tonggeng masing masing main. Semua tak nak kalah. Yang paling semangat senior part 6 lah. Dengan banner bagai, harus lah lecturer lecturer semua sayang dorang. Hehehe. Okay bila dah selesai semua game, kitorang pun lepak lahh. Haa, masing masing keluar handphone. Lagi sekali jadi model model tak bertauliah. Hahaha. Suka sangat dorang ni lahh.



Kejap kejap, cuba tengok yang ini pulak. Alamakkkkk, siapa tu ? Hahaha.
See you guys next entry okayyyy. Love, Beby.

2 comments: