Sunday, April 24, 2011

Sikit lagi nak habis, lepas tu balik Melaka :)

Ohh final exam yang sangat menyemakkan kepala aku. Sangat sangat menyemakkan. 2 weeks but feel like 2 months. Gosh ! Cepat lah abes final nie. Nak balik melaka lahh. Hishh, tapi nanti balik Melaka tak dapat lah nak bercekau dengan Dinosaur kesayangan tuu. Nervermind, family comes first. Nak balik rumah lepak lepak tengok hindustan dengan ibu, borak borak dengan ayah pasal pelan, gaduh dengan azim, gossip dengan along ngan kakngah :) Haha, lepas tu keluar lepak dengan Denan ngan Fara pegi tengok movie, shopping shopping. Hooyeahh, bahagianya kalau dapat macam tuu. Tapi tak tahu lahh 3 weeks holiday tu macam mana nanti. Cepat cepat lah habis this week. Aminnn :)



p/s : Ibu, beby rindu ibu masak lahh. Beby dah muak makan makanan kucing kat sini :'(

2 comments:

  1. Aww tak sabar nak tunggu kau balik b. even kite jumpa masa sz hari tu pun tak puas. cepat2 sikit balek. kite g bercutiiiii

    ReplyDelete
  2. hmm rindu kan nak lepak ? adoi ai. dah macam org gila aku kat sini. cecepat lah aku abes final. nak balik.

    ReplyDelete