Tuesday, May 10, 2011

Belagak lagi.

Lagi sekali. Tak paham ahh kau ni orang macam mana. Haish macam mana aku boleh kenal kau pun aku tak tau. Ayat kau, muka kau sikit main baik lagi. Tapi die punya belagak. Nauzubillah ! Hey sedare, kite ni hidup sekejap je. Yang kau ade tu pun sementare je. Tak yah laa nak bangga belagak nau. Bukan orang pandang kau tinggi. Orang mengate lagi ade tau. Sedare nak cakap sy jeles ? Ohh tidak. Sebab sy ade yang lagi bernilai daripada wang ringgit sedare tu. Ape ? Kawan kawan. Haa, kau takde sikit pun aku tak rase ape tau. Nak cakap lebih lebih buat orang benci pulak bace post aku ni. Nasihat aku : " Tak kesah lah kau ni upper class ke middle class ke, jangan nak belagak sangat. Kang kalau dah tergolek, orang pandang gelakkan je tau. "

3 comments: