Thursday, May 26, 2011

Do take care guyys.

End of my sem break, results already come out and i'm grateful with my achievement. Big applause to myself, congratulations Nabilah. But then I dont feel like going back to SI. Malas lah  nak start class balik. Nanti kena bangun awal lagi, kena jalan pegi class lagi, kena gossip gossip lagi. Buat tambah dosa je. Tak payah balik kan senang. Tapi tak bolehh tak balik, nak jumpa Dinosaur. Dah lama sangat tak jumpa. Rinduuuuu ( yucks ). Jauh jauh asik gaduh je, kalau dekat senang sikit, kalau gaduh boleh bertumbuk ;) Memang aku rinduu nak bergaduh macam tu. Haihh. Thanks a lot lahh kepada semua yang memeriahkan sem break aku yang tak berape panjang ni. Macam macam jugak dapat, surprise yang jadi, surprise yang tak jadi. Hahaha. To Farazeeqa Rasid, awak kerja baik baik yee, rindu nak xaxau dengan awak :p. To Nurul Aien, awak jangan nak gemuk gemuk sangat ehh, kang awak punya Forever 21 semua tak boleh pakai. To Fatinah Zack, akak jangan nak hot hot damn sangat tauu. Ade abang DJ dah pandang pandang awak tuu. Hahaha. Haihh gonna miss them so much. And to Atiq Safirah, semoga selamat perjalanan pergi dan balik awak dan keluarga untuk mengerjakan umrah. Aminn. Nothing more I guess, so i'll continue later. Maybe mase balik Perak nanti kot. Do take care guyss. 
 beby :)

No comments:

Post a Comment