Wednesday, May 18, 2011

Hari hari pun sama.

Eh kadang kadang kan kalau cuti lama sangat pun tak elok jugak tauu. Sampai dah tahu nak buat ape. Nak keluar ? Agak gak le, takkan le tetiap hari nak kua. Asik asik buat bende yang same, on Facebook, tengok orang update dorang punya status, ade yang happy ade yang sedih ade yang tengah menganjing orang and yang paling best ade yang tengah gaduh. Hahaha, aku yang takde buat ape ni bace jelahh post post mereka. Ape lahh nak jadi kan, somehow aku rasa Facebook ni tempat orang nak lepas semua. I mean ape yang dorang rasa lahh. Lantak lahh, sebab kadang kadang aku pun same jugak. 

So, last week I went to Kuala Lumpur which nicely called Bandaraya Setan by Azlan Khalid ( I like that name actually, haha ! ) to meet the Dinosaur before die balik ke Kota Bharu tanah tumpah darah die tuu. Thanks to Kakngah and Od sebab bagi aku dengan si gedik tu ikut kau pegi dating. Alaa, kitorang pun nak dating jugakk. Hee :) well then we split up. Kakngah dengan boyfie die while the Dinosaur is with me. Jalan jalan jalan jalan jalan jalan jalan jalan jalan jalan jalan jalan sampai si Dinosaur gedik tu penat. Padan muka kau ! Then decide to watch movie. Cerita ape ? Kongsi. Dah full. The Priest. Full jugak. At last we choose The Priest 3D ( actually kan movie tu not worth pun kalau tengok 3D, tengok biasa sudaa ). Rating ? 2 and a half star sebab cerita tak berapa nak masuk akal !



Last day kat sana, Denan and Fara came to fetch me. Bukan main rempit lagi dua ekor tu dari Melaka ke KLCC. Lepak, borak borak, lepas nafsu makan Subway then jalan jalan dengan  Fizrin dengan Ayie. Haihhh, lama nya tak jadi macam dulu buang masa lepak lepak macam tu. Nice one guyss. Macam dulu dulu jugakk.

Subway Club, yummphh !

Tak bole kalahkan Sizzling JJ Melaka.

Muke si toyol tengah gedik.

Uniqlo's models.

Peace yaww !

Sisters <3

No comments:

Post a Comment