Monday, May 30, 2011

The Lost World of Tambun

Hey guyyss, like I said, I'll continue writing when I get back to Perak. So here am I, in UiTM di hatiku ( tangan kat bahu mata pandang atas ). So not excited getting back here. Ayah drove us to KL on the Friday night, lepak lepak kat rumah kakngah. That night bagi Ayah rehat sekejap sebab esok nak drive kan. In the morning, bertolak lah kami pukul 7.00 tuu. Hahaha. Semangat gilaa. Then sampai Seri Iskandar around 10.00 kot. Pegi daftar, letak barang, tukar baju lepas tu keluar balik. Went to Ipoh for shopping then suddenly my lil bro, Azim, said " Ayah jum kite pegi Lost World ! ". Then I was like, " Weh aku nak balik UiTm lah ". Ayah said, " Okayy jum. ". Alamakkk. Suka suka je nak buat sudden plan kan ? Haihh. Lepas shopping tu terus pergi Tambun. Ibu and two sisters hanya mampu senyum dan tidak berkata apa apa. Suka lahh tu ! Hehehe. Sampai sana.....tengok lah sendiri, malas nak cerita :)

the unplanned
tickets <3
nabilah selamat
kakngah

siblings <3
Okay, lepas dah mandi mandi dekat hot spring tu, kitorang pegi Petting Zoo. Best ! Sebab semua binatang kat dalam tu comel gilaa gilaa rasa macam nak rembat bawak balik je except for the snakes. They scare me !
Then dah siap merantau 1 Lost World tu, packing lahh nak balik. Singgah kejap kat souvenirs shop.



Lastly, say good bye and amik gambar dekat luar LWOT tuu. 
Bye bye, nanti sy datang lagi ye !

peace everybody ;)
Along with 1 week old baby guinea pig 
berangan jadi cleopatra kejap :p
Byeeeeeeeeee !

No comments:

Post a Comment