Wednesday, May 11, 2011

Oh Kodok ! Terkejut aku.

First of all I would like to wish Happy Mother's day and Happy Birthday to Ayah even dah belated. Alahh, kalau lambat sikit pun takpe, kite buat lah macam raya sampai sebulan boleh celebrate. Hehehe. Okay okay nak wish sikit lah dekat Ibu, Happy Mother's day ye Bu, thanks for everything even kite ni asik bergaduh je. Tapi best ahh gaduh ngn Ibu. Hahaha. Sebab baby je yang selalu menang. Okay dah. Ini gambar masa Mother's day tu. Bukan main lagi kite pose dalam kete kan Bu ?

Ibu buat muka bajet dia. Haha.

So, the story begins here. Tengahari tadi Along call cakap nak balik Melaka nak amik barang because she going to have interview soon. Dia suruh lah Ibu masak Char kuey Tiaw yang konon2 nye die dengan Kakngah lah yang nak makan. Then, kitorang yang dekat rumah didnt expect anything cause diorang memanng macam tu. Kalau balik rumah keje nak makan jee. Lepas maghrib hantar Azim balik hostel and diorang pun dah sampai Melaka. Tibe-tibe tengok dalam kereta ade cake ! ( yess, ni mesti untuk aku ! )

Rupa-rupa nya they were planning a surprise party for Ayah and Ibu ( aku je perasan lebih2 ) and for sure it was for me too because aku lah adik paling cool sekali ! Hahaha. Then, papa and the family datang rumah. Suddenly my cousin give me present. Alamak, aku dah tua lah nak hadiah2 ni. Muka segan jee ( tapi amik jugak ) Lepas tu, kami lepak lah ramai2 makan bersama. Happy. Thanks kepada semua yaa. Especially dua ekor kakak yang tak berapa nak berguna ni :) Love you both.

Brownies yang konon2 aku punya sorang tu.
Ye mmg selekeh time ni. Tak sempat nak melawa pun.

Haa ini lah mastermind tak guna tuu. Kakngah n Along.
Tapi kan, kesian Azim. Orang semua happy happy kat rumah die kene balik hostel pulak. Kan bagus kalau kau demam lama lagi. Hehehe. Sorry adik. Hmm. Dah penat, dah kenyang masing masing masuk bilik dan mula berdengkur. Tinggal lah aku sorang. On fb jap, reply post, wish ape segala bagai then sambung bebelog sampai lah sekarang. Mate pun dah bole tahan nak tertutup. So nak pegi tido ni. Dah, bye !


P/s : Dinosaur, kenape lah time birthday aku kau ade hal kan ? Sob sob :'(

No comments:

Post a Comment