Tuesday, September 20, 2011

Makan, lepak, study.

Bila masa masa nak final ni, memang ramai lah student student meroyan study. Masing masing semua buku kat tangan je. Kalau tak study kat dalam bilik, study kat library, kalau tak library study kat cafe. Lepas seminggu memerap kat dalam bilik, today my friends, my love and I pergi amik angin luar pulak. Kita lepak Secret Recipe Bandar Universiti *okay, secret recipe je pun. Actually tak rancang pun nak lepak sana, tiba tiba Atiq cakap nak makan cake, so the others pun nak join sama and they plan untuk study sekali kat sana sebab semua otak dah beku study kat bilik. Mula mula rasa macam malas je nak kua, then tanya Dinosaur nak follow dorang tak, then he said up to me. Hmm, apa lagi, lets go bebeh !


a cup of earl grey tea.

a slice of chocolate fudge cake
MAKAN. Lets starts with the cakes and drinks, tengok tu belum apa apa lagi dah makan. Macam mana nak diet awak ni wahai beby ? Just forget it, time time study ni memang tak boleh nak diet. Asik makan je sebab tension study *alasan kan ? Haha. Well of course kalau dah dekat SR, tak kan lah tak rasa macam nak makan cake right ? Paling tak pun mesti nak tapau one of the cheese cake lah. 

LEPAK. Duduk lepak, berborak dengan study mate, gurau gurau sikit dengan Dinosaur, then photographers yang tak bertauliah ni semua mulalah menunjuk bakat masing masing dengan mengambil gambar sana sini. gambar ape yang diambil pun tak tahu lahh. Haihh, tak ketinggalan untuk dorang ni jadi model sekali. Macam 2 in 1 kan ? Biasa lah, room mate siape ? Bebylah. Haha. 

STUDY. Bila mood serious tu dah datang mula lah semua amik beg, keluar kan notes and past sem exam papers. Muka semua berubah bila mengadap notes. Haha, baik semua room mate aku ni. Rajin rajin belaka, dekan lah korang sem ni :) heehee. Tapi, lepas beberapa minit, mereka menjadi seperti asal. Buka lappy, buat bising sikit, snap few pictures. I just love them the way they are. And you too love :)

Muka tengah concentrate ni. *rotate sendiri

Ct Zumalia Nadia


Hmm, ni lah muka muka yang ye ye sangat study tu. Tapi okay lah, dapat jugak chill kan kepala yang kusut ni, kalau tak asik duduk dalam bilik ngadap dinding. Rasa macam dah lama gila tak keluar dari campus tuh, sebab nak keluar pergi mana pun tak tahu, sorry to admit this, Perak is so BORING ! Walaupun duduk kat sini dah hampir 2 sem, I still tak rasa macam seronok or bangga duduk sini *why the hell I wanna bangga ? Okay okay, out of topic i know. Enter.

Great time guys, and to you too Mr. Dinosaur. Sibuk mengacau orang study, orang suruh die study boleh lagi nak main main. But thanks for the Q&A session, it really helps me with my revision. Heehee. By the way, did I mention about you looking good today, I mean really good *kipas sikit. Okay, tak tak, ikhlas dari hati. Thats why lah awak jadi boyfie kite :) 


Seronok makan  Kid's Meal. Heehee.

Okay you all, happy study :)
byee.

No comments:

Post a Comment