Friday, December 30, 2011

" Atiq Sapphire, this is for you. "


The greatest day of my December 2011 moment.

Finally, the end of 2011 and we create one more moment together, again without Atiq Sapphire. We really wish you were with us Atiq. We miss you a lot, plus Denan sangat marah and nak mengamuk if jumpa awak okayy. Okay stop. This entry meant to bagi awak jelous sebenarnye ye Atiq Sapphire, we really had great time together. Macam biasa, Fara fetch me at home then Denan then straight away to Dataran Pahlawan *macam bodoh bodoh je cerita satu satu kan ? -.- 

Makan benda pertama of course, by the way Atiq, Fara belum pernah belanja awak lagi kan kan kan ? Hahaha. Ini dah kali ke 13 Fara belanja kitorang semenjak die kerja. Jelous kan ? You should. Lama tau tak duduk sekali sembang borak semua, bila dah jauh jauh ni semua tak ade mase nak cerita probs ke ape ke. Time lepak macam ni baru lah dapat lepas cerita life masing masing. Makan ice cream, cuci mata. Best Atiq, best sangat, kau ingat lagi ke rase lepak macam mana ? Ke dah lupa ? Hewhew. Nak tunggu kau, 5 tahun lagi pun belum tentu dapat jumpa. 

MNG sale ! Tahu ? Of course, kau lah yang mendominasi MNG kat kitorang dulu kan ? How come kau tak tahu pulak. Lama tak excited sama sama pilih pilih barang, soul theraphy. Yang dua ekor tu happy lahh bershopping. Aku boleh pulak tertinggal purse kat rumah. Damn gilaa.

Next, movie time. Ehh jap, bila last kita tengok wayang sama eh ? Form 5 ke ? Yang kita fly dari hostel naik kereta Akim overnight tu ehh ? Aduhh, lama sangat dahh, aku pun lupaa. Kitorang tengok cerita Sherlock Holmes haritu. Maybe kau dah tengok dengan family kau kot. Mana nak tengok movie dengan kitorang lagi kan ? Tahu dahh.

Lepas tu ? Makan lagi. Mana ? Asam pedas pokok besarr punyaa. Penuh, ramai, tapi tunggu jugak. Sampai dapat duduk, order, tunggu lagi. Lama siott, haa kali ni borak borak best punyaa. Kau rugi terlepas Atiq, Fara tanya killer question pada Denan. Btw, kau tahu Denan yang comel lagi bijaksana tu dapat 4 flat ? Hebat kan ? Kitorang pun interview lahh budak pandai tuu. Ngap ngapp makan. Relax then balikk.
The end.

p/s : Seronok kan ? Rinduu kan ? Haa. Balik cecepat sikit. Tunggu semua ada, then BOMMMM !



Saturday, December 10, 2011

Take a break :)

Guysss, long time didnt update my little bebylahbelog ni. Been busy for awhile, settle down all the college and class problems. How are you guys doing ? I'm great, and never better. Sebab apa ? Sebab dah Part 3 *ecehh, macam senior sangat lah tu. Hewhew. No lahh, its because dah balik UiTM Seri Iskandar ni, dapat jumpa kawan kawan and start to attend all the classes, better thank duduk rumah makan tidur makan tidur and makan makan makan. Plus, I get to meet all the hot new freshie boyss *yeayy. Hahaha. Nothing much to tell you guys lahh *bajet macam orang follow every post plak. Will continue later. XOXO, Nabilah Selamat.


lomolove.