Thursday, March 29, 2012

Fuhh fuhhh, sikit lagi.

People ! We meet again. Its been so long since my last entry. Biasa lahh, kan tengah final month ni, tu yang macam hidup segan mati tak mahu je belog ni. Final exam sikit lagi nak habis. My last paper is on this Saturday and I'm so excited. Bukan pasal nak jawab paper but nak balik rumah of course. Rindu nak mengangkang kat rumah, rindu nak suruh Ibu masak itu ini, rindu nak lepak lepak lepak dan lepak. Hewhew. Btw, kenapa belog makin lame ni ? Rasa macam orang dah tak endah kan je belog belog semua. How come eh ? Oh maybe because of those twitter, tumblr and benda benda yang more exciting tu kott. I don't care lahh. Whenever I feel to write, then I'll write. Okay then, selamat malam :)

Monday, March 12, 2012

The beginning of Final Examination

Well supposedly you guys already known that all Diploma students of UiTM will having their Final Examinations this month. Plus, I already mentioned the study week before. As I already done my BEL311 paper this evening I have 7 more to go. Alhamdulillah, the study going well and still work on it. Last from me, good luck for those who taking examinations, may God bless us. Amin.

Sunday, March 4, 2012

Kalau dah bosan memang macam ni haa.


Haaa, ini lah jadi nyaa kalau study week tuu lama sangat. Nak nak kalau tak balik rumahh, *boleh refer kat background tu ye. Ye, bilik hostel sy yang tak seberapa tuu. UiTM student kan trademark dia gambar background pintu bilik. Hewhew. So, untuk menjadikan diri ini lebih kepada typical UiTM student, I spend most of my time mengadap lappy, makan and tidur. *Indahnya duniaaa. For Saturday, the habit seems okay but bila Sunday comes dah rasa macam awkward pulak. Mula lahh keluar kan notes, susun susun mana yang patut, start study. Baik rupanya Nabilah ni, bagus betul anak ibu ni. Ada lagi kesedaran dalam diri, kalau tak ada mahu makan kaki nanti. Hehe, ok ok. Nak study ni, taknak kena kaki. Later guyss, byee :)

Thursday, March 1, 2012

Last class, yeayyy !


Esok last kelas. Ohh yeahh bebeh. Macam rasa dah habis belajar pulak kan. Hee. Tapi nak menunggu minggu yang last ni habis, macam nak tunggu pokok berbuah ipod. Bukan main lama lagi rasanya. Macam yang dah mentioned kat previous post, assignment dengan test bukan main berlambak lagi. Penat wehh, rasa macam contractor yang buat bangunan tu rasa dia. Tidur pun macam hape je. Pukul 4 pukul 5. Baik tak payah tidur. Hari ni je ada 3 test:  Building Services, Principle of Structure and Economy of Construction. Haa, macam mana lahh aku tak gila duduk sini. Stress dia dah sama macam duduk matriks dulu. Urghhh, cepat lahh sampai esokk. Nak habiskan kelas, nak pergi release tension. Bosan tahu ? Nak ajak Acimi pergi..pergi..er..pergi lah mana mana pun. Tak nak lahh duduk sini, lagi pun study week semua orang balik. Sobsob. tinggal kite dengan Acimi je :'( Ayah ibu, cepat lahh datang tengok beby kat sini. Sobsob. Beby dah nak mati kering kat sini. Haihh. Nasibb lah ada Acimi tu, kalau die pun balik Kelantan aku dah tak tahuu nak cakap apa -.-





psst psst,

25 hari lagi :)
tunggu ya ?