Thursday, March 29, 2012

Fuhh fuhhh, sikit lagi.

People ! We meet again. Its been so long since my last entry. Biasa lahh, kan tengah final month ni, tu yang macam hidup segan mati tak mahu je belog ni. Final exam sikit lagi nak habis. My last paper is on this Saturday and I'm so excited. Bukan pasal nak jawab paper but nak balik rumah of course. Rindu nak mengangkang kat rumah, rindu nak suruh Ibu masak itu ini, rindu nak lepak lepak lepak dan lepak. Hewhew. Btw, kenapa belog makin lame ni ? Rasa macam orang dah tak endah kan je belog belog semua. How come eh ? Oh maybe because of those twitter, tumblr and benda benda yang more exciting tu kott. I don't care lahh. Whenever I feel to write, then I'll write. Okay then, selamat malam :)

1 comment: