Sunday, March 4, 2012

Kalau dah bosan memang macam ni haa.


Haaa, ini lah jadi nyaa kalau study week tuu lama sangat. Nak nak kalau tak balik rumahh, *boleh refer kat background tu ye. Ye, bilik hostel sy yang tak seberapa tuu. UiTM student kan trademark dia gambar background pintu bilik. Hewhew. So, untuk menjadikan diri ini lebih kepada typical UiTM student, I spend most of my time mengadap lappy, makan and tidur. *Indahnya duniaaa. For Saturday, the habit seems okay but bila Sunday comes dah rasa macam awkward pulak. Mula lahh keluar kan notes, susun susun mana yang patut, start study. Baik rupanya Nabilah ni, bagus betul anak ibu ni. Ada lagi kesedaran dalam diri, kalau tak ada mahu makan kaki nanti. Hehe, ok ok. Nak study ni, taknak kena kaki. Later guyss, byee :)

2 comments: