Thursday, March 1, 2012

Last class, yeayyy !


Esok last kelas. Ohh yeahh bebeh. Macam rasa dah habis belajar pulak kan. Hee. Tapi nak menunggu minggu yang last ni habis, macam nak tunggu pokok berbuah ipod. Bukan main lama lagi rasanya. Macam yang dah mentioned kat previous post, assignment dengan test bukan main berlambak lagi. Penat wehh, rasa macam contractor yang buat bangunan tu rasa dia. Tidur pun macam hape je. Pukul 4 pukul 5. Baik tak payah tidur. Hari ni je ada 3 test:  Building Services, Principle of Structure and Economy of Construction. Haa, macam mana lahh aku tak gila duduk sini. Stress dia dah sama macam duduk matriks dulu. Urghhh, cepat lahh sampai esokk. Nak habiskan kelas, nak pergi release tension. Bosan tahu ? Nak ajak Acimi pergi..pergi..er..pergi lah mana mana pun. Tak nak lahh duduk sini, lagi pun study week semua orang balik. Sobsob. tinggal kite dengan Acimi je :'( Ayah ibu, cepat lahh datang tengok beby kat sini. Sobsob. Beby dah nak mati kering kat sini. Haihh. Nasibb lah ada Acimi tu, kalau die pun balik Kelantan aku dah tak tahuu nak cakap apa -.-





psst psst,

25 hari lagi :)
tunggu ya ?


No comments:

Post a Comment