Monday, June 4, 2012

Again with them.

Okay this one is so planned. The motto is " Kumpul 1 hari seringgit until 25 hari " which means nak kumpul rm25 lah so that boleh pegi makan kat Seoul Garden. Sedih kan ? Padahal semua kaya kaya, aku je yang pokai. Tapi nak buat macam mana, duduk rumah mana ada allowance, semua hulur tangan kat mak bapak. Hehe, one thing that I like the most about us is the passion off food. Eventhough takde duit, sanggup jugak keluar lepak makan makan. Pernah sekali dalam wallet ada rm10, then Adah mengidam Mcdo. Langsung drive through Mcdo. Makan punya pasal jangan buat hal lah, haha. Tp memang salute lah they all, boleh tong tong punya orang. Tak berkira. Tak kira lahh banyak kali kene tong tong janji dapat jumpa. I love you guys :')


p/s : gambar gambar semua atas belas ihsan denan's blog







No comments:

Post a Comment