Monday, June 4, 2012

Attitude.


Dalam kehidupan seharian kita, pernah tak rasa nya diri tu bangga dengan apa yang kita ada ? Yes, we should sebab kadang kadang bangga ni buat orang lebih rasa konfiden dengan diri masing masing. But, we should know that there is the limit of to be proud. If we did get too proud of something, people will feel annoyed or sometimes people will give the “Ohh my gaddd !” expression, the  “ what the heck man ?” and the rolling eyes to you *sambil dalam hati korang menyumpah seranah. Korang nak ke ? Unless memang korang takde perasaan terhadap apa apa tohmahan. Hehe. What I’m trying to say is it is not good to be over proud, sangat sangat tidak bagus okay you all. Daripada ada kawan, langsung takde kawan. Daripada orang suka terus orang benci. Sy ada ramai kawan, kawan kawan sy kaya kaya *there you go  dah terbelagak. Tapi kawan kawan sy langsung tak berlagak, itu memang kualiti kawan yang sy cari. Itu taste sy, and they know how much I hate those bastards who shows off. So kids, the moral of the story is I don't give a shit to those mother fuckers.

No comments:

Post a Comment