Monday, June 18, 2012

Perak dah up ?

Hello. Its me again, the one who hate Perak so much. Why is it ? Sebab Perak lame ! Its so lame until all the people here don't know what the meaning of fun. Ehh tak, that is not the reason. I hate Perak because it's so far from where my family and friends are. That is. Then whats with the headline ? Perak dah up ? Is it ? Yes it is.

" Heyy, tak baik kutuk kutuk Perak. Kite sayang negeri Perak kite ni, kite pun dah 1/5 Perakian tauu " *eyelashes. Haha, well since masuk UiTM Seri Isky, the most thing I protest is the mall in Perak. 3 semester I survived with small old-fashioned Jusco Kinta and a very creepy  Ipoh Parade. Dalam 3 semester tu, adalah beberapa pembangunan untuk emporium yang membangun seperti Tesco Manjung, Tesco Seri Isky and Billion Seri Isky. Nampak tak betapa membangun nya Perak ni ? Errr. 

Luckily, on 29 March 2012 telah wujudnya 1 mall baru which is AEON / Jusco Station 18 located in Pengkalan and only 20 minutes away from Seri Isky. Duhh, finally ! So last weekend we pay a visit to the so-called-my-new-therapist-mall. The building structure is like Jusco Bukit Tinggi but the boutiques are way better than Jusco Melaka. Thats why I loveee Perak !! Errrrrr.




This is why kenyataan Perak dah up itu dikeluarkan. Maka dengan itu bersepah lahh student student from UTP and UiTM bershopping, berwindow shopping and ber so on. Tak terlepas jugak trip we all yang buat pertama kali di sana. Masing masing macam " eh tak nak lah shopping, eh tak nak lah habis kan duit, eh tak nak lah tak nak lah " tapi last last. Hmmmmmm. Masing masing kemain lagi angkut beg plastic aduhaii. Kalah aku yang excited nak shopping ni tadi. Hee. Nak tengok muka budak2 craving McDo ? Scroll bawah.






We had our fun, enjoyed our night watching Bittersweet perform at Dataran Ipoh and lastly tumpang lepak rumah Atiq handsome. Yeayy Atiq, aku cakap kau handsome. Ok bye.

2 comments: