Wednesday, September 12, 2012

Belog Bebylahh Bukan Belog Hamis Jalikha.

Guys, lama rasa nya tak menaip untuk belog bebylahh. Kekok juga ni, this thing will happen everytime when I'm not writing in a long time. Well this blog pun bukan nya like Hamis Jalikha punya blog yang perlu di update every single thing happen. Ini just random blog yang mengisi ruang ruang masa untuk meluah perasaan. So, how you guys doing ? I'm great. Life masih stabil walaupun kadang kadang things goes up and down. Sekarang pun dah nak hujung semester, so I'm quite busy with the assignments and tests. As usual the  pressure is stressing me out and as the result aku emosi tak tentu pasal. Its not actually tak tentu pasal, mesti ade pasal nye. Cuma orang yang buat aku emosi je tak perasan. Nahhhhh its okay, I dont mind what people do to me. Macam ibu cakap, "biar orang buat kite, kite jangan buat orang". Isn't bebylahh is a sweet girl ? Dengar cakap ibu, hewhewhew :p well ibu, beby takdelah biar orang sampai pijak kepala kita. Ok, ENTER.

Kejap je dah nak habis part 4, next sem dah nak praktikal. Rasa macam nak masuk part 1 balik je, masa masa ber having fun with classmates. I'm going to miss them real soon, especially the boys. Dinosaur ? Entah. Maybe tiket Melaka - Perak akan menjadi main expenses while I'm in practical. 6 months tak jumpa? Oh hell no ! But I'm happy, dapat duduk rumah lama sikit. Semenjak kene buang asrama, masa SPM, masa tu je duduk rumah. Waktu yang lain semua habis kat STPM's hostels, Matric's college and now Kekwa 2. Bebylahh is the real anak perantauan. Errr ENTER.

So kepada sesiapa yang baca belog bebylahh, dont expect my blog is like JK punya belog yang selalu 2 3 hari sekali di update. I pun not sure whether ade ke tidak readers ni sebenarnya. Kahkahkah. Till next guys :)


say hello to 20th bebylahh :)




FRIENDS OR FOE ?

I'm not sure whether they are still using this phrases.
Cause I don't give a shit bout them.
But something is bothering me.
The subject.
They are suppose to be friends.
Somehow or lately I feel like they are more to foe.
I get confuse like a lot.
I know we are not that good but at least show some manners.
That is how friends works, manners to friends.
That's all.
Or maybe bebylahh is just being sensitive.