Thursday, October 11, 2012

End of semester.

Yeahh guys, its already the end of the semester. Its actually I have 1 week more to go, but who cares ? Janji nak balik Melaka cepat cepat, sebab I can't stand of all the hypocrite drama what so ever happen here. I just wanna go home and spend my 5 months with beloved ones. But of course I'll miss my baby Dinosaur :'( sobs.  Tetiap sem pun cerita benda yang sama je kan ? Biarlahhh. Tapi kali ni hati lebih merelakan untuk balik Melaka, makin lama makin rasa tak selesa duduk kat SI ni. Maybe situation yang kurang menyenangkan kot, bro Achid Atiq gua pulak dah geng duduk luar, gua rasa sunyi gila tanpa lu bro :( ni semua sebab masalah masalah emosi semak sedunia. 

So, next semester I'll be going for practical at ARR Consultant. Is that yeayers or what ? Sebenarnya takut nak pergi praktikal, dengar dengar cerita seram semua orang masa diorang pratikal lagi buat tambah cuak je. Bukan takut apa, takut lah kalau kalau buat silap time kerja tu, habis jahanam projek orang nanti. Hahaha.
But what to do, nak lepas diploma kene lahh pergi practical jugak. At least dapat merasa duduk rumah lama sikit daripada duduk SI yang penuh dengan hipokrasi dan propaganda semuanyaa. Luckily Bebylahh is a strong girl. Eh? Hahaha, mengangis jugak kadang kadang. Mana boleh tahan baiiii.

Guess like I'm running out of words, maybe next post nanti ade kot benda yang exciting nak cerita, but tengok jelah. Tak janji, takut malas nak type :p bye all.
Love, Bebylahh.
This girl will not be the same when she's return.


No comments:

Post a Comment