Tuesday, November 27, 2012

Glad.


People, all I can say are I’m glad to be home. Jauh, jauh sangat dari masalah, kekusutan, hipokrasi and macam macam lagi. Dekat, terasa dekat dengan diri sendiri, keluarga and of course my friends. Hilang sekejap semua beban yang ada dalam kepala lepas spending time sama sama. Even though you can say that I’ve just lost somebody that I love so much, tapi tu semua dugaan. Cabaran kata Fariq, so that I can learn the meaning of life. Apa orang cakap eh, ‘bagai di beri nafas baru’ my life now. Ewahh hehe. Memang moment dia nak pergi tu kena dengan timing, I can’t imagine kalau semua ni jadi dekat Seri Iskandar. Memang tak jadi orang lahh jawab nya. Haihh, malas dah nak ingat lagi benda benda lepas ni semua. Let bygone be bygone. Lets start the real 20's.



No comments:

Post a Comment